Gość
tu trenujemy swe staty
dzis postanowi³em potrenowac moje taijutsu i ninjutsu. wzia³em pieñ i wali³em przez 8 godziñ i uda³o sie prze³amac ale reka strasznie bola³a.pózniej rzuca³em notki i próbowa³em uzuyc kawarimi trenonwa³em przez 6 godzin i na pocztaku sie nie udawa³o ale pózniej sie uda³o
Gość
taijutsu +3 ninjutsu +4
Gość
trenowa³em szybkosc i zwinnosc zuci³em 10 lisci z drzewa i próbow±³em je ³apac za 1 razem zlapa³em 2 za drógim razem 3 a po wielu godzinach mordegi uda³o sie zalapac wszystkie
Gość
+3 do szybkosci +2 zwinosc
Gość
wybra³em sie na polane i cwiczy³em kontrole chakry skupi³em chakre i próbowa³em poruszac kamieniami na poczatu lekko drza³y i po wielu godzinach uda³o sie nimi poruszyc umia³em jes przeniesc w kazde miejsce ten trening zaja mi 8 godzin.Trenowa³em si³e i taijutsu próbowalem rozbic ogromny kamien rêk± za 1 razem waln±³em i reka mnie straszliwie zabola³a walno³em drugi raz to samo za 3 razem skupi³em chakre w d³oni waln±³em i sie rospad³ na po³.trenowa³em szybko¶c i zreczno¶c ³api±c ptaki za 1 razem sciga³em ptaka który by³ straszliwie szybki jak go scig³em zagapi³em sie i waln±e³m w dzrewo 2 drugi ptak tez mi uciek³ trzeciemu ptakowowi nie da³em uciec tak ³atwo sciga³em go chyba po ca³ym lesie az sie sciemni³o wreszcie dzieki wytrfaniu i skupieniu z³apa³em go jak wróci³em do domu nie mog³em zasnaæ ze zmêczenia.
Gość
+3 kontroli +2 taijutsu +1szybkosc
Gość
dzisiej cwiczy³em kontrole chakry usiad³em przy strumyczku i medytowa³em próbowa³em si³a woli powalic drzewo
za 1razem chakra wysune³a sie z pod kontroli i odrzuci³a mnie w bok za 2 razem skupi³e¶ sie w jednym punkcie drzewa
i zrobi³e ryse na drzewie za 3 razem mocno skupi³em chakre i znowu tylko ryska próbowa³em do nocy wreszcie za którym s podejsciem sie wkurzy³em skupi³em cal± chakre i walna³em nia w drzewo drezwo sie rozpad³o upad³em z wyczerpania pózniej ledwo doczo³ga ³em sie do wioski a pozniej nie pamietam. obudzi³em sie w domu.dzis trenowa³em si³e podnosz±c kamienie 1 kamieñ podnios³em bez trudu bo by³ ma³y 2 troszke wiekszy podnios³em tez bezproblemu 3 kamieñ by³ ogromniasty próbowa³em podnie¶c go na wszelkie sposoby i nic nie drgna³ nawet wiec próbowalem skupic chakre w d³oniach skupi³em i podnis³em kamieñ no uda³o sie poszed³em do domu nastepnego dnia wróci³em szed³em sobie i nagle us³ysza³em ptasi piskliwy spiew powiedzioa³em przestañcze i walna³em z ca³ej si³y w drzewo na którym siedzia³y i drzewo po³oama³o sie i tak sie zakoñczy³ moj dzieñ treningu.dzis trenowa³em swoje ninjutsu próbujac rozwalic wielki g³az na polanie za pierwszym raze gdy walnalem rasenshurikenem potêzny wir odzuci³ mnie a ska³a nie zostala nawet naruszona za 2 razem walna³em i zrobi³em ma³a ryse na kamieniu za 3 razem gdy walna³em rasenganem kamieñ prawie sie rozpad ale jednak nie wir sie pszestya³ kreciæc i walnalem w sciane caly dzin próbowa³em i pod koniec dnia skupi³em w rêku mocno chakre uderzy³em z ca³ej si³y i kamieñ snikna z powieszchni ziemi nie by³o nawet tyciutkiego od³amka.dzios trenowa³em ninjutsu trenuj±c mojego rasenshurikena próbowa³em rozwalic wileki kamieñ za pierwszym razem nie uda³o sie skupic dostatecznie chakry za 2 razem ud±³o sie oztrzasa³em kamien na kawa³ki.
Gość
+2 sila +3 kontrola +2 ninjutsu